Geachte wielerliefhebbers, Beste vrienden,

Na een bewogen jaar, kijken we reikhalzend uit naar de nieuwe uitgave van De Driedaagse De Panne- Koksijde.

Het hoogtepunt was uiteraard de smetteloze editie van 2015. Alexandre Kristoff, dé voorjaarsrenner, was de eindwinnaar en hiermee maakte hij zijn ambitie waar: de Driedaagse en de Ronde winnen! Daarnaast mogen we de deelname van Sir Bradley Wiggins, de meest gelauwerde Britse atleet allertijden, niet vergeten. Hij reed en won zijn laatste tijdrit in, jawel, De Panne.

Het dieptepunt van 2015 was het overlijden van onze voorzitter Bernard Van de Kerckhove. Hij was naast succesvol wielrenner en organisator ook een familieman. Ter nagedachtenis zal de Trofee Bernard Van de Kerckhove uitgereikt worden aan de beste renner U-23.

Ook dit jaar barst het bestuur terug van ambitie. Het peloton zal twee keer De Muur van Geraardsbergen aandoen, met een spetterende aankomst in Zottegem als gevolg. Op woensdag passeren de renners onder andere over de Kemmelberg, om daarna te finishen in Oostduinkerke met de beste sprinters ter wereld. De tijdritspecialisten zijn donderdagnamiddag van de partij voor de afsluitende en beslissende Coast Timetrail.

Naast onze VIP-formule op donderdagnammidag wordt de koersbeleving uitgebreid: Voor het eerst starten we met het ontbijt en ploegenpresentatie in Plopsaland De Panne. Ten slotte komt er een Driedaagse Café voor de Muur. Kortom, er is voor iedere koersliefhebber een evenement. Samen met uw vrienden, zakenpartners of medewerkers kan u deze spannende driedaagse wedstrijd volgen via onze verschillende hospitality-arrangementen. Hieronder meer info en een link naar hetbestelformulier.